ANAKINWSI TIS EPOMENHS DIORGANWSEIS-1

Gastronomia – HoReCa

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Η μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου ανοίγει ξανά τις πύλες της, στης 26 – 28 Φεβρουαρίου 2016, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης. Μια έκθεση που κανένας επαγγελματίας του επισιτιστικού ή του ξενοδοχειακού κλάδου δεν πρέπει να χάσει!

GASTRONONIA – HORECA
Είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης. Στις 15 χρονιές διοργάνωσης της έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης και το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου. Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια με την στήριξη και συνεργασία των σημαντικότερων συνδέσμων του κλάδου. Και έχει καταξιωθεί ως μία σπουδαία διοργάνωση υψηλού κύρους και βαρύνουσας σημασίας, του είδους της διεθνώς. Πέρα από ένα κορυφαίο θεσμικό γεγονός, όμως, με τους επαγγελματικούς διαγωνισμούς τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που φιλοξενεί σε κάθε της διοργάνωση θεωρείται, το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την τουριστική και επισιτιστική βιομηχανία της Κύπρου και το σημείο συναντήσεις του κάθε επαγγελματία του κλάδου. Κάθε χρόνο, χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους των Ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης και της ψυχαγωγίας από όλη τη Κύπρο, επισκέπτονται την έκθεση για να ενημερωθούν για όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις, τεχνολογίες και τεχνοτροπίες, τα νέα προϊόντα της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους. Συγχρόνως, όμως, η GASTRONOMIA – HORECA είναι μία ζωντανή έκθεση, με στοχευμένους παγκύπριους διαγωνισμούς μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής αρτοποιητικής τέχνης, bartending, αλλά και μέσα από μια σειρά ενδιαφέρων διαλέξεων και σεμιναρίων προσελκύει και ενδιαφέρει τους επισκέπτες της, η GASTRONOMIA -HORECA είναι η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού, των ξενοδοχείων της Γαστρονομίας των bartending και της Καφεστίασης, και διοργανώνετε κάθε δύο χρόνια με τον ίδιο, αμείωτο ενθουσιασμό! Παρόλες τις δυσκολίες της αγοράς ή έκθεση καταφέρνει κάθε φορά με την διοργάνωσή της να προσελκύσει γύρω στις 80 επιχείρησες καλύπτοντας γύρω στις 3,000 τμ2 και 3,500 με 4,000 επισκέπτες από όλη την Κύπρο, που για τη Κυπριακά δεδομένα θεωρούνται αρκετά μεγάλοι αριθμοί.

ΕΚΘΕΤΕΣ
Οι εκθέτες προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες: Εταιρίες με τρόφιμα, ποτά, καφέ και μηχανές καφέ, πρώτες ύλες και έτοιμα προϊόντα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, εξοπλισμούς εστιατορίων, ξενοδοχείων, φούρνων και ζαχαροπλαστείων, μηχανήματα, ψυκτικοί θάλαμοι, επεξεργασία νερού, πακεταρίσματα, περιτυλίγματα, χαρτικά, προϊόντα μιας χρήσης, προϊόντα υγιεινής, accessories , στολές, επαγγελματικά αυτοκίνητα, σερβίτσια, μαγειρικά σκεύη και κουζινικά εργαλεία, και γενικά ότι έχει σχέση με τρόφιμα, ποτά και εξοπλισμούς που αφορούν τους επισιτιστικούς χώρους. Επίσης εταιρίες με συστήματα και προϊόντα καθαρισμού, έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, στρώματα, μοκέτες και ταπετσαρίες, λευκά είδη και υφάσματα, είδη κοσμολογίας (amenities), εξοπλισμοί , προϊόντα και υπηρεσίες πισίνας, SPA, φωτιστικά, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και μελέτες φωτισμού και είδη διακόσμησης, συστήματα σκίασης, δάπεδα και πλακόστρωτα, , τουριστικά και είδη δώρων, συστήματα τηλεπικοινωνιών, ήχου εικόνας και ασφάλειας, λογισμικό και συστήματα δικτύων, ψύξης, θέρμανσης, συστήματα ενέργειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης, δομικά υλικά , ειδή υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου, εξοπλισμοί αθλητικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, υπηρεσίες για σχεδιασμό και συντήρηση κήπων, φυτώρια και εξοπλισμοί κήπων, και γενικά ότι έχει σχέση με την, δόμηση συντήρηση και λειτουργία ξενοδοχείων και τουριστικών μονάδων γενικότερα.

ANAKINWSI TIS EPOMENHS DIORGANWSEIS-2

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ GASTRONOMIA – HORECA 2014
Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται από τον επισιτιστικό, ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο με ιδιοκτήτες, αλλά και manager, food and beverage managers και αγοραστές ξενοδοχειακών τουριστικών μονάδων, εστιατορίων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων αρτοποίων και γενικά χώρων μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας, chefs, μάγειροι και συντηρητές, αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες bartenders, οινοχόοί αλλά και κοινό που του αρέσει το θέμα και ασχολείται .

ΤΙΜΕΣ & ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
ΙΜΟΛΟΓΗΣΗ: [Σημ.: Τα παρακάτω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 19%]
A.ΕΝΟΙΚΙΟ ΧΩΡΟΥ: Συμετοχή €90/m² (γωνιακά ή προνομιούχα εκθετήρια: €100/m²) Επιπλέον έκπτωση 10% στους περσινούς μας εκθέτες ή στους νέους που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31/11/2015 Επιπλέον έκπτωση 5% σε όσους συμμετέχουν με άνω των 50m²
B. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: €90 και περιλαμβάνει την προβολή σας στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της ARVANI INVESTMENTS, καθώς και στον «Οδηγό Έκθεσης» .

Tel: +357 22 315 477 (5 lines) Fax: +357 22 314 106 E-mail: arvani@hotmail.com

ANAKINWSI TIS EPOMENHS DIORGANWSEIS-3